BannerWEB (2)

Retour informatie

Retourinformatie
Je bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar jouw mening toch iets niet in orde zijn dan kun je de artikelen naar ons retourneren.

Retourzendingen
VMB Online accepteert retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst en accepteert alle retouren, in ongeschonden productstaat en in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking. Heb je vragen over retourzenden neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Retouradres
Heb je de bestelling afgehaald?
Breng je retourzending dan terug naar dezelfde winkel waar je de bestelling hebt afgehaald

Is de bestelling thuis afgeleverd?
Stuur je retourzending dan altijd in een stevige en weerbestendige verpakking naar:
            VMB Dier en Tuin
            T.a.v. webshop + *ordernummer*
            Raalterweg 10
            8124 AD Wesepe
Vraag naar een Track & Trace bewijs bij het retourzenden. Hier kunnen wij naar vragen, voor een juiste en snelle afhandeling.

Crediteren
Als de artikelen in goede orde door ons zijn ontvangen, ontvang je het oorspronkelijke aankoopbedrag, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, binnen 30 werkdagen op jouw bankrekening. Bij een gedeeltelijke retourzending worden de oorspronkelijke verzendkosten naar rato terugbetaald. De kosten van de retourzending zelf zijn voor je eigen rekening.

Contact
Heb je een vraag, klacht, opmerking of suggestie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier(vermeld ordernummer).     

 
WinkelwagenZoeken

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop